Jornada Reptes i Futur de l’FP. Tancament del Cicle de Tribunes entorn als reptes i futur de la Formació Professional

 

El dia 29 de gener ha tingut lloc la Jornada Reptes i Futur de l’FP, la qual ha estat el punt i final del cicle de tribunes de reflexió entorn als reptes de la formació professional.

La Jornada ha tingut lloc al Palau Macaya i ha comptat amb la taula rodona: FP i Ocupació, seguim sumant, amb la intervenció de la Sra. Sara Berbel, directora general de Barcelona Activa i presidenta de la Fundació BCN Formació Professional, el Sr. Antón Costas, catedràtic de la Universitat de Barcelona i president de la Fundació Cercle d’Economia i el Sr. Ramon Martínez de Murguia, coordinador de l’FP Dual d’Euskadi; ex Director General de Formació i Aprenentatge del Departament d’Educació del Govern Basc. La taula ha estat presentada i dinamitzada pel Sr. Héctor Santcovsky, director de Desenvolupament Social i Econòmic de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Finalment, s’han presentat les principals conclusions de les tres tribunes de reflexió, a càrrec de la Sra. Neus Pons, directora – gerent de la Fundació BCN Formació Professional. A més, s’ha fet èmfasi en els projectes que des de la Fundació s’estan duent a terme, alineats amb els eixos estratègics i les propostes d’acció consensuades a les tribunes.

Des de la Fundació volem agrair l’interès que ha generat la Jornada i l’èxit d’assistència que ha propiciat. De nou, moltes gràcies als que heu fet possible aquest cicle de tribunes de reflexió de l’FP i que heu participat activament aportant propostes de gran valor.

 

+ INFO: Infografia del projecte

 

 

reptes1 reptes3 reptes2

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>