El MetròpolisFPLab, que enguany celebra la seva quarta edició, busca posar en valor el talent de l’alumnat de formació professional, apropant-lo al mercat laboral i fomentant-hi la seva inserció a través de la metodologia d’innovació oberta en un entorn realPotenciar l’emprenedoria, el treball en equip, les competències clau i l’experimentació són alguns dels objectius principals d’aquest projecte. Altres objectius del programa són:

  • Esdevenir un punt de trobada entre empreses i centres educatius de formació professional per generar valor econòmic, social i cultural al territori metropolità.
  • Que els estudiants construeixin projectes innovadors mitjançant les seves idees apropant les demandes del món empresarial i del propi territori a les capacitats de millora plantejades.
  • Fer aflorar les potencialitats de l’alumnat contribuint a la millora de la seva ocupabilitat i les seves competències personals.

Dotze empreses de diversos sectors clau en el desenvolupament social, acadèmic i econòmic de la zona ens llencen nous reptes, i busquen les millors idees per resoldre’ls. Si sou un centre d’FP de l’AMB o Bcn podeu apuntar-vos a aquesta nova edició i trobar una solució a aquests reptes.

A més a més, aquesta edició retornem a la presencialitat d’alguns dels tallers, per poder fer un millor seguiment i acompanyament de totes les vostres idees!

Si cliqueu a l’enllaç de sota, trobareu tota la infromació del projecte, les bases de la 4a edició així com els reptes llençats per les empreses , el calendari del projecte i més detalls!