Un any més i el nostre projecte MetròpolisFPLab continua i no deixa de créixer. Aquest any compte amb 9 empresesAigües de Barcelona, Circuït de Barcelona, el Port de Barcelona, l’ICO (Institut Català d’Oncologia), TMB, i 4 incorporacions noves respecte a l’edició anterior: MB92, Barcelona Agenda 2030, Garcia Faura Arquitectura, Pla Estratègic Metropolità de Barcelona.

El projecte, que combina les demandes empresarials amb la creació d’un entorn d’anàlisi des de la Formació Professional amb la participació de mentors (empreses) i tècnics (fundació, col·laboradors), potència l’emprenedoria, el treball en equip, el foment de les competències clau i l’experimentació. 

Avui dia el MetròpolisFPLab3 es troba en la fase d’obertura d’inscripció al projecte amb formulari digital.

Els equips guanyadors de cada repte desenvoluparan la idea i/o proposta de millora en la mateixa empresa, durant un temps no superior a 2 mesos i a través d’una beca formativa remunerada, la qual serà cofinançada al 50% per l’AMB i l’altre 50% per l’empresa beneficiària.

Amb ganes, seguim impulsant i promovent innovació oberta com a procés metodològic d’alt valor afegit per a la seva aplicabilitat a la Formació Professional.

Trobeu el calendari complet i l’explicació detallada dels reptes i el projecte al següent enllaç: https://bit.ly/3jvMiBV