A través d’aquest nou canal, parlarem de forma distesa de la formació professional i totes les novetats que l’envolten, així com contingut de rellevància i actualitat, donant veu als diferents actors que formen part de l’ecosistema de la Formació Professional.

Ara FP” serà un espai on es debatrà sobre les últimes tendències en la formació professional, es compartiran consells pràctics, es destaparan experiències inspiradores…
L’objectiu és fomentar un diàleg dinàmic i enriquidor que no només beneficiï els estudiants actuals, sinó també aquells que estiguin considerant la formació professional com a opció educativa, o qualsevol que vulgui aprendre i enriquir el seu coneixement.

Des de qüestions relacionades amb la nova llei d’FP fins a experiències professionals, explorarem tots els aspectes d’aquesta modalitat educativa.

Amb el llançament d'”Ara FP”, reafirmem el nostre compromís de promoure la formació professional i d’aconseguir que aquesta opció sigui més accessible i reconeguda per a tots. No us perdeu aquesta nova aventura, estigueu preparats per explorar el futur de l’aprenentatge amb “Ara FP“!