El passat 13 de juny de 2024 es va dur a terme la Nit de l’Emprenedoria 2024 a la Casa Llotja de Mar de la Cambra de Comerç de Barcelona, acte en el qual es celebra l’entrega de la 15ª edició dels Premis FPemprèn i la 6a edició dels FPConsolida.

L’acte, conduït per la Clara Sánchez-Castro, s’inaugurà a càrrec de la Sra. Marta Angerri, membre del Comitè Executiu de la Cambra de Comerç de Barcelona i presidenta de l’Observatori Dona, Empresa i Economia, Sra. Sara Berbel, presidenta executiva de la Fundació BCN Formació Professional, Sr. Lorenzo Di Pietro, director general de Barcelona Activa, Sra. Ester Pujol, directora de l’Àrea de Desenvolupament Social i Econòmic de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i Sr. Fabian Mohedano, president executiu de l’Agència Pública de Formació i Qualificació Professionals de Catalunya.

Després dels parlaments de benvinguda, es va lliurar el 6è premi FPConsolida, un premi lliurat conjuntament amb Netmentora Catalunya i el Departament d’Educació, a l’empresa Blue Containers Company, de l’Iván Romero, Anna Laura Bertero i David Llusà. Després del lliurament del premi, que va ser a càrrec del Sr. Alejandro Ribó, director general de Netmentora Catalunya, vam poder conèixer l’experiència de l’Iván i l’Anna Laura amb la seva empresa.

Posteriorment, es va passar al lliurament de la 15a edició dels Premis FPemprèn. Aquesta edició ha comptat amb 97 a la primera fase, dels quals 69 han passat a ser avaluats, corresponents a 27 centres d’FP de la ciutat de Barcelona i la seva Àrea Metropolitana i amb la participació de més de 220 alumnes. Els projectes guanyadors de cada categoria es poden consultar AQUÍ: https://www.fundaciobcnfp.cat/innovacio/fpempren/

Un cop lliurades totes les categories de premis, la cloenda de l’acte es va fer a càrrec de la Sra. Mercè Chacón, directora general de Formació Professional.

Les fotografies de l’acte es poden visualitzar aquí: https://mega.nz/folder/uAx3VI6b#n0GDhFq8KR8ueUvUPUqXAw