La Fundació va assistir, el divendres 20 de gener a Ca l’Alier, a la presentació del  full de ruta Economia per la Sostenibilitat a Barcelona 2030, una aposta de l’Ajuntament de Barcelona per facilitar la transició ecològica a través del suport als sectors econòmics amb la finalitat de generar solucions innovadores i aprofitar les noves oportunitats de negoci.

La proposta identifica sis sectors econòmics estratègics (Indústria, Turisme, Construcció, Mobilitat, Energia i Comerç) per acompanyar les empreses en les transformacions del conjunt del model productiu de la ciutat cap a un de més sostenible i competitiu.

Aquest full de ruta s’emmarca en l’eix de la sostenibilitat del Barcelona Green Deal, l’agenda econòmica de Barcelona 2030 i està alineat amb els objectius de desenvolupament sostenible, i el coordinarà  Barcelona Activa.

NdP: https://ajuntament.barcelona.cat/premsa/2023/01/20/barcelona-es-dota-dun-full-de-ruta-per-a-limpuls-i-promocio-de-la-sostenibilitat-dels-sectors-economics-amb-horitzo-2030/