Convocatòria d’ajuts a projectes innovadors dels centres d’FP de la província de Barcelona. 
 
La Fundació BCN Formació Profesisonal, amb data 16 de novembre del 2015, ha fet pública la convocatòria d’ajuts, pel curs 2015-16, a mesures que promoguin la qualitat i la innovació en el sistema de formació professional.
 
El pla té com a objecte donar suport i impulsar, a través de la concessió d’ajuts econòmics, entorns, metodologies d’aprenentatge i actuacions docents que fomentin experiències innovadores, amb l’objectiu de promoure la millora del sistema de formació professional inicial i la innovació en la metodologia docent i didàctica, a través de processos d’ensenyament i aprenentatge de qualitat i en entorns favorables per al seu desenvolupament.
 

Les línies d’actuació que es prioritazaran són:

– Posar en marxa estratègies, metodologies d’aprenentatge i actuacions docents

– Millorar l’acció tutorial i l’orientació educativa i professional, entesa com l’acompanyament de l’alumnat i com a via complementària de la formació, per incrementar actuacions que afavoreixin la motivació de l’alumnat i previnguin l’abandonament i/o fracàs escolar.

– Promoure la investigació i els projectes d’ I+D+i.

– Desenvolupar relacions i crear sinèrgies amb l’entorn educatiu, productiu i/o social, incloent projectes de Formació Professional Dual.  


Aquesta convocatòria s’adreça a tots els centres i/o instituts que imparteixen ensenyaments de Formació Professional inicial de la província de Barcelona i la data límit per a la presentació de projectes és fins el 15 de desembre del 2015. 
 
 
Consulteu aquí més informació. 
 

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>