La Fundació BCN FP va organitzar una visita al Fab Lab Tinkerers i al Campus Baix Llobregat UPC, el passat 12 de novembre de 2015, acompanyada de professors de Salesians de Sarrià, Salesians Sant Vicenç, Anna Gironella de Mundet, Mare de Déu de la Mercè i Jesuïtes El Clot, per conèixer dos projectes innovadors.

Tinkerers Fab Lab, és un taller laboratori de fabricació digital membre de la xarxa internacional de Fab Labs del Centre BIts i Àtoms del MIT. Enfocat a sector científic i tecnològic (especialitzat en sector espacial).

Inaugurat a l’octubre permetrà als usuaris (empreses, professionals, alumnes, docents..) crear projectes a través de diferents disciplines com l’electrònica, programació, disseny 2D i 3D, equips CNC, etc Ofereixen serveis de prototipatge ràpid, microfactoring, personalització de producte per a pimes, mircoempreses, emprenedors…

També varem visitar el laboratori del Dr. Pablo Royo, del Departament d’Arquitectura de Computadors i membre del grup de recerca ICARIUS especialitzat en comunicacions intel·ligents i aviònica per als sistemes aeris robustos no tripulats. Ens ha mostrat els diferents aparells drons i heli drons ens els quals estan treballant i hem conegut els diferents projectes en el quals hi estan col·laborant.

L’objectiu d’aquestes visites, és apropar el professorat i estudiants d’FP als agents del sistema R+D i innovació català per conèixer les principals línies de recerca i els projectes d’excel·lència científica i innovació que es desenvolupen en Universitats, centres R+D, centres tecnològics i Clústers del nostre país. 

IMG 20151112 095347 IMG 20151112 102240 IMG 20151112 112214 IMG-20151112-WA0000

 

 

 

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>