La Mostra de projectes emprenedors de l’FP a Catalunya, que té per objectiu mostrar i promocionar els millors projectes emprenedors realitzats per als alumnes d’FP del darrer curs, ha premiat a tres dels projectes que havien participat i guanyat a la 6a edició dels Premis FPemprèncelebrada al juny del 2015.

Aquests projectes han estat:

Transglobal, projecte de l’Institut Joan Brossa guanyador del primer premi al Projecte més viable i a la Millor planificació del projecte en grau superior. És una iniciativa empresarial que ofereix solucions innovadores a transportistes i carregadors per a la gestió diària de contractació de càrregues, en un entorn de seguretat i de confiança.

Veloxpharma, de l’Escola Tècnico-Professional Xavier, primer premi a la Millor idea en grau mitjà. Oferta d’un servei a les oficines de farmàcia amb la finalitat que aquestes tinguin una altra eina més per cobrir les necessitats de la seva clientela: transport de productes, prèviament venuts a l’oficina de farmàcia, a l’adreça i en l’horari acordats amb el client.

Jo veig, tu veus, de l’Institut Ferran Tallada, tercer premi a la millor idea en grau superior. Servei educatiu mitjançant la utilització de les càmeres GoPro, que soferiran a infants d’entre 4 i 6 anys per poder veure el món posant-se a la seva pell i des de la seva alçada. 

Enhorabona a tots/es!

 

Més informació:

– Nota de premsa del Departament d’Ensenyament
 
 

IMG 3962 IMG 3939 IMG 3877
IMG 3884 20160317 192429

 

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>