El 19 de maig de 2016, la Fundació BCN Formació Professional ha constituït la Nova Taula sectorial sobre Formació Industrial amb l’objectiu de sumar esforços i endegar accions conjuntes amb els centres d’FP, Empreses, Centres Tecnològics, Patronals i Sindicats,  que permetin fomentar les vocacions industrials, captar i retenir el talent de l’FP a la indústria, potenciar l’FP dual al sector industrial i analitzar l’impacte de la indústria 4.0 en la generació de nous perfils a l’FP, entre d’altres.

 La primera sessió plenària va comptar amb la ponència innovadora i disruptiva sobre la Indústria 4.0 i  les vocacions industrials, a càrrec del Dr. Rainer Stetter director general de l’ITQ de Munich, considerat un referent internacional en l’àmbit de la innovació en empreses industrials a través de projectes multidisciplinars sobre mecatrònica. 

20160519 100754 20160519 103005

 

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>