Els propers 17 i 18 d’octubre se celebrarà el Seminari de l’Organització per la Cooperació i el Desenvolupament Econòmic (OCDE) i l’ Institutional Management of Higher Education (IMHE) sobre “Col·laboracions entre la Formació Professional i Universitària” al Centro Carlos Santamaría de Guipúscoa.

Aquest seminari analitzarà els principals reptes i oportunitats de col·laboració entre l’educació universitària i la formació professional terciària pel desenvolupament regional. Es presentaran les bones pràctiques internacionals de col·laboració i divisió del treball entre institucions d’educació terciària (IETs) i es debatrà des de la perspectiva de les seves aportacions al desenvolupament del capital humà i la innovació en ciutats i regions. El seminari està organitzat per la OCDE i l’IMHE, el Ministeri d’Educació i la Universitat del País Basc.

Durant les sessions hi haurà traducció simultània en anglès i castellà.

Per a més informació, consulteu l’enllaç següent: http://www.oecd-donostia2011.com/

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>