La Fundació participa com a membre del jurat dels  Premis DonaTIC 2023, impulsats per la Secretaria de Polítiques Digitals de la Generalitat de Catalunya.

Aquests premis tenen un doble objectiu:

  • Reconèixer i visibilitzar el paper fonamental de les dones en el món professional, empresarial i acadèmic de les noves tecnologies.
  • Oferir referents a les nenes i adolescents que dubten si dedicar-se o no a les disciplines de ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques (STEM) en el futur.

El dijous 14 de setembre de 2023, a la seu de la Cambra de Comerç de Barcelona, es va reunir el jurat del comitè d’honor, l’encarregat de seleccionar entre les 86 semifinalistes, les tres candidatures finalistes i la guanyadora de de cadascuna de les 10 categories.

L’acte de lliurament dels Premis DonaTIC  2023 tindrà lloc el 16 de novembre 2023, on sabrem qui serà la guanyadora en la categoria estudiant FP TIC.

Des de la seva primera edició, l’any 2015, el Premis DonaTIC han rebut un total de 621 candidatures i s’han consolidat com a referent en el reconeixement i la divulgació del paper i el talent de les dones en l’àmbit tecnològic i digital.