Amb data 5 de maig de 2012 ha tingut lloc l’acte de reconeixement públic i lliurament de Premis de la tercera edició del Concurs MECASEAT a l’Escola d’Aprenents de SEAT, coincidint amb la Jornada de portes obertes de l’escola.

El concurs, organitzat per la Fundació BCN Formació Professional juntament amb el Consorci d’Educació de Barcelona i l’empresa SEAT, té la finalitat de potenciar el reconeixement i el prestigi social de la formació professional, en concret la de l’àmbit de la indústria de l’automòbil, i recuperar els valors del treball i esforç entre els estudiants de la formació professional.

En aquesta edició, s’ha comptat amb la participació de 15 alumnes de diferents centres de Barcelona, 5 dels quals són estudiants del cicle formatiu de grau mitjà d’Instal•lació i manteniment electromecànic de maquinària i conducció de línies, i 10 del de Mecanització.

Enguany, els guanyadors i finalistes d’ambdues modalitats del Concurs, després d’haver realitzat una prova pràctica que ha durat una setmana, han estat:

MODALITAT INSTAL•LACIÓ I MANTENIMENT

Guanyador: 

Ignacio Viñas Guerrero. 

Finalistes: 

Óscar Reinaldos  Morán. 

Albert Pelegrín i Esteban. 

MODALITAT MECANITZACIÓ

Guanyador: 

José Martín Polo Pérez. 

Finalistes: 

Javier Sánchez Martínez. 

Carlos García Alférez. 

Tots els participants han rebut un diploma de reconeixement per la seva implicació i esforç i un obsequi per gentilesa de SEAT. 

Els guanyadors han rebut un guardó commemoratiu i, de la mateixa manera que els finalistes, un premi que ha consistit en un pack d’aventures i oci.   

Per altra banda, Carlos García Alférez (Escola Professional Salesiana), estudiant de Mecanització, i Jeancarlos Franco Tello Arizaga (Institut Anna Gironella de Mundet), estudiant d’Instal•lació, han estat premiats amb una beca d’especialització al centre formatiu de la companyia automobilística, per tal que puguin continuar amb la seva formació un cop acabat el seu cicle formatiu.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>