El Departament d’Ensenyament i el Consell de Cambres de Catalunya han acordat un seguit d’actuacions amb l’objectiu d’estendre la formació professional dual, de tal manera que s’incrementi la participació de les empreses de Catalunya en aquesta modalitat de formació.

Aquest curs escolar 2013-2014, un total de 2.116 alumnes seguiran el model dual enfront els 590 del curs anterior, triplicant d’aquesta manera el nombre d’alumnes, i amb la participació de 49 centres educatius d’arreu del país.

En aquests moments, més de 200 empreses i de 50 entitats participen en la formació dual a Catalunya. Les empreses són de grandària diferent, però el nombre més important correspon a empreses petites i mitjanes. Catalunya disposa de gairebé 37.000 empreses  homologades per acollir alumnes d’FP en pràctiques i, només en aquest últim curs, han acollit  55.525 alumnes dels ensenyaments professionals.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>