Formació i assessorament en emprenedoria
El passat juny van celebrar-se els Premis FPemprèn que la Fundació BCN Formació Professional organitza cada any, i com a continuació d’aquests premis els participants tenen la possibilitat de seguir formant-se en l’emprenedoria, a través del curs Idees amb futur(convocatòria pendent actualització), de Barcelona Activa, o del nou programa que ofereix la Cambra de Comerç de Barcelona, Aprendre a Emprendre. Tots ells tenen per objecte treballar la idea de negoci mitjançant l’elaboració o perfeccionament i millora d’un pla d’empresa i proporcionar les eines i recursos necessaris per tal de tirar-la endavant. 
A més, els participants també tenen l’oportunitat de rebre assessorament individual per part d’algunes entitats que donen suport als premis: PIMEC Joves empresaris, UPC, SECOT, Seed&Click, Barcelona Activa i Cambra de Comerç de Barcelona.
 
Revista digital de la 7a edició dels Premis FPemprèn
Aquest mes de setembre publicarem la revista de la 7a edició dels Premis FPemprèn, un recull de tots els projectes empresarials, tant d’alumnes de grau mitjà com de grau superior, presentats al concurs.
 
Mostra dels millors projectes d’emprenedoria a l’FP de Catalunya
S’estan avaluant els projectes que concursaran a la 5a edició de la mostra catalana d’emprenedoria, organitzada pel Departament d’Ensenyament en el marc del programa Catalunya, Escola d’Emprenedors-Empresa a prop. Foment de l’emprenedoria a la Formació Professional.
A la mostra hi participaran els 12 projectes finalistes i guanyadors, tant de Barcelona com la seva Àrea Metropolitana, de la 7a edició dels Premis FPemprèn
 
 075
 

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>