Ja tenim guanyadors de la segona edició del MetròpolisFPLab 2! Moltes felicitats a tots els participants.

  • Repte Abacus: Team Aquarius – Escola del Treball

Una col·laboració entre client i botiga, que cohesionarà encara més la relació d’ABACUS amb la seva clientela i farà de la compra una EXPERIÈNCIA MEMORABLE. Oferim a ABACUS una solució a 3 bandes que resol el problema de les cues i que a més, converteixi a les tendes en BOTIGUES AMIGABLES.

  • Repte Aigües: Waterproof – Joan Brossa

Implementació de EcoWaterTrucks, petits camions ecològics que funcionen com a dipòsits d’aigua filtrada amb un mecanisme automàtic de dispensació segura i higiènica per a tota mena de públic. Gràcies a la tecnologia i al seu sistema mòbil, podran ser situats en espais públics concorreguts, parcs i en esdeveniments puntuals i podran ser localitzats a través d’una aplicació mòbil.

  • Repte Circuit: Montmeló CrAIMi – Santíssima Trinitat

Una aplicació mòbil on la gent pot gaudir dels avantatges del circuit, com ara descomptes per anar al circuit, novetats diàries, un nou mètode de subscripció mitjançant categories de fidelització per als clients. 

  • Repte Circuit 16 Corbes- INS Francesc Ferrer i Guàrdia

Carnet de soci enfocat al motociclisme que inclou abonament anual al circuit. La manera de donar a conèixer aquest abonament serà a través d‘influencers del món del motociclisme, els quals faran publicitat a les seves xarxes socials i realitzant sortejos organitzats per el Circuit de Catalunya.

  • Repte ICO: Esteve Terradas Grup 3- Esteve Terradas

La tecnologia no pot ser la base de totes les comunicacions hospitalàries per això aportem una comunicació més directa, concreta i senzilla adaptant els informes i convertint-los en més visuals i ben organitzats.

  • Repte Intercruises: Ferre-1 – INS La Ferreria

La nostra proposta es una aplicació mòbil que manegui les dades dels usuaris recopilades per garantir una cerca i seguiment del treball realitzat o per realitzar dels seus usuaris, on puguin consultar de manera dinàmica diferents tipus d’informació, com per exemple, la mitja del seu salari, els dies que han treballat, etc.

  • Repte Port: Celeste- Bemen 3

Generar una aplicació mòbil amb la qual es pugui interactuar duent a terme diverses activitats, jocs i rutes, obtenint la informació necessària del port.

  • Repte TMB: FFG Solutions – INS Francesc Ferrer i Guàrdia

EDUCACIÓ EN VALORS + CONSCIENCIACIÓ. Què podem aprendre dels més menuts? Plantegem tallers a les escoles que ens aporta la visió simpàtica i sincera de com es pot solucionar el problema.  Volem que el missatge dels nens i nenes arribi a tots els usuaris del transport públic per mitjà de megafonia i pantalles.