Jornada d’innovació, empresa i pràctiques de referència a la formació professional

Els passats dies 28 i 29 de novembre ha tingut lloc la Jornada d’innovació, empresa i pràctiques de referència a la formació professional, organitzada pel Departament d’Ensenyament, el Consorci d’Educació de Barcelona i la Fundació BCN Formació Professional.

L’acte inaugural ha sigut a càrrec del Sr. Xavier Casares, president del Consell Català de Formació Professional, i del Sr. Melcior Arcarons, Director General de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial.

La jornada s’ha estructurat en quatre blocs significatius, cadascun d’ells integrat per les experiències d’èxit que s’han anat presentant al llarg dels dos dies. Aquests blocs han estat:

– La formció professional DUAL

– Innovació i emprenedoria

– Innovació metodològica i millora educativa

– La internacionalització professional dels tècnics d’FP

Per últim, el Sr. Manel Blasco, gerent del Consorci d’Educació de Barcelona, el Sr. Melcior Arcarons i el Sr. Manel Medeiros, gerent de l’Institut Municipal d’Educació, han estat els responsables de concloure la jornada.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>