La Taula sectorial de Formació industrial va reunir ahir  28 de novembre de 2017 les quatre comissions de treball,en dues sessions: 
 
· 9.30-12h. Comissions de treball de vocacions industrials i orientació professional
·12.30-14h Comissions de treball de sistemes industrials I4.0 i coordinació territorial
 
A la primera sessió es van tractar accions futures per fomentar les vocacions  industrials i millorar l’orientació professional dels i les nostres joves. També es van plantejar reptes per formar els estudiants, i també el professorat d’FP, en sectors emergents en i4.0 com són 3D printting i els materials avançats “compòsits” on calen professionals qualificats per cobrir les necessitats de les empreses. 
 
En la segona sessió varem conèixer els resultats de l’Estudi Quantificació de les jubilacions futures a la  Indústria, elaborat la Cambra de Comerç, per encàrrec del Consell Comarcal del Barcelonès, a càrrec de Carmen Poveda directora d’Anàlisi Econòmica, Gabinet d’Estudis Econòmics i Infraestructures de la Cambra de Comerç de Barcelona.
 
Així mateix, la directora general d’indústria, Àngels Chacón, va presentar les línies prioritàries del Pacte Nacional per a la Indústria  i Farners Salvi Project Manager de Fira de Barcelona qui va exposar els resultats de la Barcelona Industry Week 2017. 
 
Hi van participar 49 membres representas de centres d’FP de Barcelona, Ajuntament de Barcelona, Generalitat de Catalunya (Dep. d’Ensenyament, Presidència, Empresa i Coneixement i SOC), Barcelona Activa, UGT i CCOO, UPM, Pimec, Foment del Treball, Aseitec-Cecot, Col·legi d’Enginyers de Cat, Societat Catalana de Tecnologia-IEC, SEAT, Grup SIMON, Pacte Industrial de la RMB, Port de Barcelona, Fira de Barcelona, Cluster de Material Avançats MAV, ACCIÓ, Consell Comarcal del Barcelonès i Cambra de Comerç Barcelona.
 
Agraïm la implicació de totes i tots els participants, tenim molta feina a fer i moltes ganes de treballar junts per aconseguir una FP industrial potent i de qualitat que doni resposta al teixit productiu del país. 
 
 
foto comissions TSFI nov 2017
 
 

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>