El Govern ha aprovat dues mesures dirigides a donar un nou impuls a l’ocupació com a eix prioritari de la legislatura. Així, ha aprovat el III Pla de la Formació Professional (2013-2016) i la memòria de la futura llei de la Formació Professional. Les dues decisions s’emmarquen en el projecte del Govern català d’avançar cap a un nou model d’FP que situï Catalunya en la línia de la formació europea, contribuint a crear ocupació i millorant la competitivitat de les empreses del país.

III Pla de la FP 2013-2016

One thought on “Cap a un nou model d’FP

  • La Associció Likableplaces treballa amb FP de fa 5 anys i els resultats han sigut fantastics. Cada any hem tingut més de 1000 alumnes treballant a empreses Catalanes, 50% dels quals amb beques europeas, que han desenvolupat treballs com a verdaders professionals qualificats tal com ho són. Les empreses Catalanes han estat molt satisfetes i això ha contribuit enormement pel desenvolupament de noves eines d’ensenyament i noves relacions.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>