L’Acte virtual 10è aniversari “Pla de Mesures Innovació a l’FP” s’ha organitzat per commemorar els 10 anys de la trajectòria del Pla i és un reconeixement dels projectes i centres d’FP que han participat al llarg d’aquestes 10 edicions.

L’acte ha tingut lloc el 18 de març de 2021 a les 11h (durada estimada de 45 minuts) a través de la plataforma online ZOOM.

La jornada s’ha iniciat amb la benvinguda institucional a càrrec del Sr. Pere Fàbregas, vicepresident de la Fundació BCN Formació Professional.

A continuació, s’ha presentat informació rellevant del projecte a càrrec de la coordinació del projecte i s’han reproduïts dos vídeos:

  1. “Innovar és una actitud”. Vídeo que recull el testimoni de diferents persones rellevants en el món de la innovació i la formació professional : https://bit.ly/2ONiBmr
  2. “Experiències innovadores a l’FP”. Vídeo amb diverses entrevistes a professorat i direcció de centres sobre la seva experiència en la participació al Pla de Mesures Innovació a l’FP: https://bit.ly/3rYwAUV. Els centres que hi han participat són: Institut Joan Brossa (Barcelona); Institut Moisès Broggi (Barcelona); Institut Bernat el Ferrer (Molins de Rei); Institut Provençana (L’Hospitalet de Llobregat); Institut de Terrassa (Terrassa) i Institut Guillem Catà (Manresa).

Per últim, ha conclòs l’acte el Sr. Héctor Santcovsky, vicepresident de la Fundació BCN Formació Professional i director de l’àrea de Desenvolupament Social i Econòmic de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

També podeu trobar els vídeos realitzats en motiu de l’acte a la pàgina innovació: https://www.fundaciobcnfp.cat/innovacio/pla-de-mesures-innovacio-a-lfp/