El dilluns 18 de juny, a a la sala d’actes de la Regidoria d’Educació i universitats, es va realitzar l’acte de reconeixement als centres participants del programa SIGMA Software Factory Learning Center, així com als estudiants que han realitzat les pràctiques en aquesta empresa durant el curs acadèmic 2011-2012.

A l’acte va assistir l’Ilm. Sr. Gerard Ardanuy, regidor d’Educació i Universitats de l’Ajuntament de Barcelona, que va destacar la implicació de SIGMA Gestión Universitaria en el procés d’aprenentatge dels estudiants amb la realització d’aquestes estades pràctiques i posterior beca-salari per millorar la competència professional d’aquests futurs tècnics superiors. Aquestes estades practiques s’han desenvolupat en el marc del programa Learning Center durant els 3 darrers cursos, amb la participació d’estudiants d’FP de la ciutat de Barcelona.

Destacar també els parlaments realitzats pel Sr. Ricard Coma, gerent de la Fundació BCN Formació Professional, i el Sr. Ramon Grau, director General de SIGMA Gestión Universitaria.

En l’acte també es van lliurar els certificats d’aprofitament a les diferents promocions, i també va servir per lliurar els premis i reconeixement a aquells estudiants que han destacat en cada promoció de FCT. El segon premi es materialitza amb un curs gratuït impartit a l’Escola Universitària d’Informàtica de les Escoles Universitàries Gimbernat i Tomàs Cerdà (adscrita a la UAB), que va ser lliurat pel Coordinador d’Estudis de Multimèdia i Formació de Postgrau, el Senyor Manel Taboada, i el primer premi una tableta ANDROID cortesia de SIGMA Gestión Universitaria.

Els alumnes premiats van ser:

Primers  Premis

-Quim Morales Peydro (Centre d’estudis Sant Francesc)

-Miguel Angel Muela Iglesias (Institut Escola del Treball)

-Daniel Asta Gutiérrez (Institut Jaume Balmes)

Segons Premis

-Roman Boix Rodríguez  (Salessians de Sarrià)

-Sergio Monedero Navarro (Institut Jaume Balmes)
-Immaculada Navas Peña (Centre d’estudis Roca)

787  1-EntregaReconeixements-J12-3 787  2-EntregaReconeixements-J12 787  3-EntregaReconeixements-J12-2 787  4-100-1473 787  5-100-1472

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>