Aquest mes de febrer s’ha fet pública la convocatòria de la 9a Edició dels Premis FPemprèn!
 
Els Premis FPemprèn són un reconeixement públic als millors projectes emprenedors realitzats per estudiants de Formació Professional dels instituts i centres d’FP de Barcelona ciutat i de la seva Àrea Metropolitana de Barcelona. 

La finalitat del concurs és potenciar el reconeixement i el prestigi social de la formació professional, així com recuperar els valors del treball entre els estudiants de la formació professional, molt especialment aquells relacionats amb la iniciativa i l’esperit emprenedor.

D’aquesta manera, seguint l’estructura d’un Projecte empresarial, es premien els projectes segons les següents categories:

Premis generals:
1. Premi Emprenedor
2. Premi Economia social i solidària

Premis segons sectors professionals:
1. Premi Energia, sostenibilitat i medi ambient
2. Premi Salut, esport i benestar
3. Premi Educació, cultura i lleure
4. Premi Hoteleria i turisme
5. Premi Indústria

Es premiarà un únic projecte, de grau superior i de grau mitjà, en cada categoria de premi i es valorarà el projecte més ben plantejat pel que fa a la seva coherència, viabilitat, consistència i valor afegit que aporti al sector en concret.

A mitjans de juny del 2018 tindrà lloc l’acte d’entrega de premis (pendent de concretar lloc i data) i els terminis de presentació de les candidatures són:

1. Preinscripció dels projectes i participants: Fins les 14h del dia 13 d’abril del 2018
2. Presentació dels projectes: Fins les 14h del dia 18 de maig del 2018

Us animem a participar-hi!

Més informació:

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>