• 5a Edició Premis FPemprèn

  5a Edició Premis FPemprèn

  Premis a la iniciativa emprenedora de l'FP de Barcelona

 • Meeting Point Barcelona 2015

  Meeting Point Barcelona 2015

  2a Trobada d’Empreses Simulades Fundació BCN Formació Professional

 • Sectors emergents Energia

  Sectors emergents Energia

  L'estudi conforma una anàlisi quantitativa del sector i de les xifres de formació en FP, una part qualitativa amb docents i empresaris i un àmbit de recomanacions i actuacions a nivell específic i sistèmic.

 • Convocatòria Beques Leonardo da vinci 2014

  Convocatòria Beques Leonardo da vinci 2014

  El projecte Leonardo da Vinci està destinat a recent graduats/des en el cicles formatius de grau mitjà i superior de centres de formació professional de Barcelona.

 • Projectes 2014

  Projectes 2014

  Relació de projectes a desenvolupar durant l'any 2014 en les àrees d'observatori, FP i empresa i Projectes europeus i relacions internacionals

 • Anuari2013

  Anuari2013

  Ja està disponible l'Anuari de la Formació Professional 2013: Mercat de Treball i Formació Professional a Barcelona per tal de que pugui ser descarregat.

 • ERASMUS 2014

  ERASMUS 2014

  Erasmus 2014 permetrà que 50 estudiants de formació professional de Barcelona puguin realitzar estades de pràctiques en empreses de les diferents ciutats de la Unió Europea.

 • PE 12-15

  PE 12-15

  Pla estratègic de la Fundació BCN Formació Professional pel període 2012-2015 a partir dels objectius estratègics i operatius fundacionals.

 • Guia FP 2014-2015

  Guia FP 2014-2015

  Relació de centres d'FP de Barcelona i de l'oferta de títols que es poden estudiar a la ciutat. La guia també ofereix els índex d'inserció laboral per famílies i les sortides professionals relacionades amb cada títol.

 

Guia FP 2015-2016

Oferta formativa dels estudis professionals a Barcelona.
 

Estudiant

Ets estudiant d'un cicle formatiu? Aquí trobaràs tot el que necessites!
 

Centre

Informació dels centres
 

Empresa

Vols tenir estudiants d'FP en règim de pràctiques en la teva empresa?
 

Observatori FP

Principals indicadors de la Formació Professional

PROJECTES

AULA EMPRESA
Dimarts, 17 Març 2015
article thumbnail

L’aula es configura com a empresa  El projecte Aula Empresa de la Fundació té per objecte l’aplicació de la metodologia que facilita l’aprenentatge pràctic en el mòdul formatiu “L’empresa a l’aula” del cicle formatiu de grau mitjà de Gestió administrativa. La metodologia consisteix en aplicar el programa SEFED (Simulació d’Empreses amb Finalitats Educatives), el qual [ ... ]

Taula sectorial Fabricació Mecànica
Dilluns, 02 Març 2015
article thumbnail

Èxit de la Jornada Internacional en FP Industrial que va tenir lloc a l’Auditori de la Torre Agbar de Barcelona, una jornada que va aplegar més de 250 assistents (empreses, docents, orientadors...) 25 experts i ponents que van debatre al voltant de la innovació al sector, la generació de nous perfils professionals, com la formació professional pot contribuir a fer créixer la indústria cat [ ... ]

Barcelona Orienta
Divendres, 20 Febrer 2015
article thumbnail

Sumem esforços per oferir uns serveis i recursos eficients, coherents i de qualitat que situin a la ciutadania al centre de l'acció orientadora.    L’Acord Barcelona Orienta és el marc de participació, coordinació, cooperació público-privada i acció conjunta entre institucions i organitzacions de la ciutat implicades en els processos, serveis i recursos d’orientació.

 CANAL YOUTUBE

Veure tots els videos

 


Energies Renovables a Barcelona

Video divulgatiu FP Industrial

PQPI


Tribuna FP: L’activitat emprenedora i la Formació professional

Video Tribuna FP. L’activitat emprenedora i la Formació Professional

Sectors emergents Energia

 
 
 
 

Contacte

Fundació BCN Formació Professional

Plaça Espanya 5, 1a planta - 08014 Barcelona

Telèfon: 93 413 21 01 - Fax: 93 413 21 16

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.