• 6a Edició Premis FPemprèn

  6a Edició Premis FPemprèn

  Premis als millors projectes empresarials realitzats per estudiants de Formació Professional dels instituts i centres d’FP de Barcelona.

 • ERASMUS+

  ERASMUS+

  Erasmus+ permetrà que 100 estudiants de formació professional de Barcelona puguin realitzar estades formatives en empreses de les diferents ciutats de la Unió Europea.

 • Presentació de l’Estudi d’Impacte de la Mobilitat Internacional.

  Presentació de l’Estudi d’Impacte de la Mobilitat Internacional.

  Dimecres 3 de juny a la Sala Emprèn de Barcelona Activa

 • Projectes 2015

  Projectes 2015

  Relació de projectes a desenvolupar durant l'any 2015 en les àrees d'Observatori, FP i Empresa i Projectes Europeus i Relacions Internacionals

 • PE 12-15

  PE 12-15

  Pla estratègic de la Fundació BCN Formació Professional pel període 2012-2015 a partir dels objectius estratègics i operatius fundacionals.

 • Guia FP 2015-2016

  Guia FP 2015-2016

  Relació de centres d'FP de Barcelona i de l'oferta de títols que es poden estudiar a la ciutat. La guia també ofereix els índex d'inserció laboral per famílies i les sortides professionals relacionades amb cada títol.

 • Anuari2013

  Anuari2013

  Ja està disponible l'Anuari de la Formació Professional 2013: Mercat de Treball i Formació Professional a Barcelona per tal de que pugui ser descarregat.

 • Sectors emergents Energia

  Sectors emergents Energia

  L'estudi conforma una anàlisi quantitativa del sector i de les xifres de formació en FP, una part qualitativa amb docents i empresaris i un àmbit de recomanacions i actuacions a nivell específic i sistèmic.

 

Guia FP 2015-2016

Oferta formativa dels estudis professionals a Barcelona.
 

Estudiant

Ets estudiant d'un cicle formatiu? Aquí trobaràs tot el que necessites!
 

Centre

Informació dels centres
 

Empresa

Vols tenir estudiants d'FP en règim de pràctiques en la teva empresa?
 

Observatori FP

Principals indicadors de la Formació Professional

PROJECTES

Port Innova
Dimarts, 22 Setembre 2015
article thumbnail

  La Fundació BCN Formació Professional col·labora en el projecte Port Innova, impulsat per Induct i Port de Barcelona-Port 2000, el qual té per objectiu esdevenir un punt de trobada on empreses del Port de Barcelona, centres educatius, emprenedors i la ciutadania puguin impulsar la generació de valor econòmic i social, a través de reptes d’innovació, triats per les empreses [ ... ]

article thumbnail

El sector de la biomedicina està sent un sector emergent i clau per la ciutat de Barcelona i per la resta de Catalunya. La incorporació de les tecnologies de la comunicació i de la informació fa encara més estratègic aquest sector.  "La bioinformàtica és la disciplina que es basa en el desenvolupament i l'ús d'eines informàtiques per a la gestió i l'anàlisi de dades biològiques. [ ... ]

PLA 16-19
Dimecres, 08 Juliol 2015
article thumbnail

  PROGRAMES DE FORMACIO I INSERCIÓ 2015-2016 Atesa la bona acollida que han tingut els Programes de formació i inserció, es considera oportú donar-los continuïtat i la Fundació BCN Formació Professional, per encàrrec de l’Ajuntament de Barcelona, i amb la voluntat de sumar esforços i recursos per pal·liar el fracàs escolar a la ciutat, es va publicar al juliol la  [ ... ]

 CANAL YOUTUBE

Veure tots els videos

 


Cannot Connect to Youtube Server

Cannot Connect to Youtube Server

Cannot Connect to Youtube Server


Cannot Connect to Youtube Server

Cannot Connect to Youtube Server

Cannot Connect to Youtube Server

 
 
 
 

Contacte

Fundació BCN Formació Professional

Plaça Espanya 5, 1a planta - 08014 Barcelona

Telèfon: 93 413 21 01 - Fax: 93 413 21 16

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.