Els estudiants del cicle formatiu de grau superior Anatomia Patològica i Citologia de l’Institut La Guineueta han visitat l’Institut de Medicina Legal de Catalunya (IMLC), en el marc del Pla de mesures Innovació a l’FP de la Fundació BCN Formació Professional.  

L’Institut La Guineueta manté una estreta relació amb l’IMLC, a través de l’estada de pràctiques dels estudiants i el contacte directe amb els forenses, de les visites amb tot l’alumnat de 2n al seu centre de la Ciutat de la Justícia i al de Collserola, de l’assistència a uns tres judicis per any, on participen els metges forenses de l’IMLC, i a través de l’aplicació a les classes pràctiques de Necròpsies, tècnica de dissecció de diferents òrgans que apliquen els professionals del centre.

La visita ha estat molt enriquidora pels alumnes i ha aportat un alt valor afegit en el seu aprenentatge i en l’adquisició de les competències pròpies del cicle formatiu.   

 ciutatjusticia

 

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>