El 29 de maig es va dur a terme la cloenda del projecte multilateral Comenius Training and education for the creation of design technology and innovation. En un sector tant competitiu com el del tèxtil la investigació, el desenvolupament i la innovació (I+D+I) és l’aposta d’Europa. És per aquest motiu que aquest projecte s’ha centrat en la innovació dins del sector tèxtil creant una col·lecció de moda a partir de nous materials i processos i creant com a treball final una col·lecció amb teixits i formes moderns i útils.

L’acte que va ser presidit per l’Ilm. Gerard Ardanuy, Regidor d’Educació i Universitats de l’Ajuntament de Barcelona va comptar amb la participació de diferents instituts europeus de Formació Professional. Metzingen a Alemanya, Parma d’Itàlia i Anna Gironella de Mundet com a representant de Barcelona on van presentar els seus projectes i on es va poder gaudir de les mostres confeccionades pels alumnes participants.

 cloenda comenius

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>