El passat 25 de novembre es va emetre al canal televisiu BTV (Barcelona Televisió) el programa Respira amb el títol “Triar un ofici”.

El capítol tracta dels oficis i del motiu de la seva elecció, posant l’èmfasi en la Formació Professional com una via adequada per a l’assoliment d’una professió.

El programa compta amb una sèrie de persones que han viscut en primera persona l’experiència de formar-se en l’FP, sent una d’elles l’Emma, que juntament amb les seves companyes de grup, l’Anahid i la Thaïs, van ser les guanyadores dels Premis FP Emprèn 2012 organitzats per la Fundació BCN Formació Professional.
A més a més, el reportatge també té en compte l’experiència d’alguns professionals, com és el cas de Montse Blanes, pedagoga i directora de l’àrea FP i Empresa de la Fundació BCN Formació Professional. Segons ella, els temps estan canviant i el cicle formatiu està guanyant terreny. Tot i així, “queda molta feina per davant, i el paper dels pares i la pròpia escola és clau a l’hora d’assessorar els estudiants”. Es pot visualitzar tot el programa a través del següent enllaç: http://www.btv.cat/alacarta/respira/21994/

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>