Les persones participants del Projecte Singular han fet una sèrie d’activitats durant aquest mes de juny.

Primer de tot, van aportar les seves reflexions amb serveis d’atenció i assessorament sobre el consum de drogues, l’ús de pantalles i altres comportaments de risc en el programa de prevenció “Let’s Chat!”

La següent setmana, van anar a la DFactory Barcelona on van conèixer l’empresa Leitat, Tetravol SL i 5Skill Solutions. Va ser un dia ple d’innovació i aprenentatge!

El divendres 7, vam organitzar una visita a l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona per les persones joves graduades en el CFGS en Educació Infantil, on van poder resoldre tots els seus dubtes.

La següent setmana van sortir a visitar els llocs més emblemàtics del barri de Poblenou amb una trentena de persones usuàries de la residència de la Fundació Pere Relats.

El proper divendres van realitzar una passejada plogging, per diversos parcs de Montjuïc, gaudint de la seva bellesa, i recollint la brossa que ens anàvem trobant al llarg del camí, mantenint Barcelona neta i cuidant la natura.

Hem aprés també a ballar danses populars i ens van ensenyar La Casa dels Entremesos i, per últim i no menys important, hem participat en un dels assajos de la colla dels Castellers de la Vila de Gràcia.