La jornada “La Formació en Alternança a França: Visions i Experiències”, que va tenir lloc el passat dimecres 26 de juny a la sala d’actes de l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona, en horari de 9 a 14 hores va comptar amb la presència de Monsieur Jean Solito, delegat acadèmic de Relacions Europees, Internacionals i Cooperació de l’Académie de Toulouse, i de representants dels lycées des métiers de Toulouse i Lyon.  

 

Durant la jornada es va presentar el sistema educatiu i el sistema de formació professional francès, i el rol dels actors implicats en el model d’alternança.

La jornada va finalitzar amb una taula rodona que compararà amb la participació de directors de centres espanyols de les ciutats Xarxa FP de Barcelona, Madrid i Mislata (València), on van compartir la seva experiència i visió i es va dialogar sobre les fortaleses i debilitats de la formació en alternança francès respecte al model de casa nostra.

Invitacio jornada disseminaci Frana

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>