La Fundació BCN Formació Professional dóna suport a l’Institut Moisès Broggi en l’organització de la 3a Jornada Sanitària, que tindrà lloc a l’Auditori de l’institut el proper dimecres 15 d’abrilamb la temàtica de l’atenció al pacient pediàtric.  

L’Institut Moisès Broggi s’ha compromès a proporcionar a l’alumnat les competències necessàries per poder desenvolupar-se acadèmica i professionalment.

En aquesta III jornada es tractarà l’atenció al pacient pediàtric com a eix transversal dels cicles de Cures Auxiliars d’Infermeria, Tècnic en Emergències Sanitàries i Tècnic Superior en Imatge per al Diagnòstic

L’objectiu és complementar la formació tant de l’alumnat com dels professionals, tot fomentant l’esperit de formació continuada i la millora de la qualitat assistencial, i va adreçada a professionals, docents i estudiants tècnics auxiliars d’infermeria, tècnics en emergències sanitàries i tècnics superiors en imatge per al diagnòstic.

Podeu inscriure-us-hi a través del programa de l’acte:

 Programa III Jornada Sanitària de l’Institut Moisès Broggi

 

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>