El proper 6 i 7 de novembre tindrà lloc a l’Auditori de Barcelona Activa, el cicle de conferències del projecte “Emprendre amb valors” amb la presència de testimonis de reconegut èxit professional, com ara el jove empresari i emprenedor Pau Garcia Milà, la periodista Bibiana Ballbé i l’empresari i esportista Albert Bosch.
Emprendre amb valors és una iniciativa adreçada a l’alumnat i professorat de secundària obligatòria i postobligatòria de Barcelona ciutat, i s’emmarca dins el Projecte de Vida Professional, impulsada per Porta 22- Barcelona Activa, el Consorci d’Educació de Barcelona, la Fundació BCN Formació Professional i FemCat.
L’objectiu per aquest cicle de conferències és donar a conèixer a la comunitat educativa l’impacte de la cultura emprenedora i dels valors del treball en la trajectòria professional de tres testimonis molt especials que destaquen en la seva actitud emprenedora i que els ha permès assolir un èxit vocacional, professional i empresarial.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>