El 11 de desembre va tenir lloc la 1ª Mostra de projectes emprenedors de Formació Professional a Catalunya.

La Mostra neix amb la intenció d’integrar-se a les activitats que es duen a terme a Catalunya pel foment de l’emprenedoria i pretén mostrar i promocionar els millors projectes emprenedors, realitzats pels alumnes d’FP. Tots els projectes seleccionats han resultat guanyadors o finalistes en diversos concursos organitzats per entitats de promoció econòmica i empresarial d’arreu del territori, sent un d’aquests el Premi FPemprèn, organitzat per la Fundació BCN Formació Professional. El projecte guanyador de la tercera edició de l’FPemprèn, la Iogurteria Kumis d’alumnes de l’Escola del Treball, ha resultat un dels cinc projectes de grau superior finalistes.

En aquesta 1a edició de la Mostra, es presenten quatre categories de premis, dues per a grau mitjà i dues per a grau superior, corresponents a la viabilitat i a la millor idea de negoci. L’acte va ser presidit per l’Honorable Sra. Irene Rigau, consellera d’Ensenyament.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>