• Celebración 10ª aniversario Fundación BCN Formación Profesional

  Celebración 10ª aniversario Fundación BCN Formación Profesional

  Disfrutaremos de una ponencia marco sobre el presente y futuro de la educación, el aprendizaje a lo largo de la vida y el mundo del trabajo. Reflexionar sobre los retos que nos planteamos desde la Formación Profesional, fruto del trabajo realizado desde la Fundación con la col • colaboración de varios expertos a lo largo de este año 2017.

 • 8a edició Premis FPemprèn

  8a edició Premis FPemprèn

  Reconeixement públic als millors projectes empresarials realitzats per estudiants de Formació Professional dels instituts i centres d'FP de Barcelona i la seva Àrea Metropolitana.

 • Memoria Anual Online

  Memoria Anual Online

  Memoria Anual Online

 • Els sectors econòmics emergents i l'FP a la RMB. Indústria del mòbil

  Els sectors econòmics emergents i l'FP a la RMB. Indústria del mòbil

  Aquests estudis són una col·lecció d'informes sobre els sectors econòmics emergents que tenen per objectiu analitzar l'encaix i el desencaix entre la formació professional i el mercat de treball.

 • ERASMUS+

  ERASMUS+

  Erasmus+ permetrà que 100 estudiants de formació professional de Barcelona puguin realitzar estades formatives en empreses de les diferents ciutats de la Unió Europea.

 • Presentació de l’Estudi d’Impacte de la Mobilitat Internacional.

  Presentació de l’Estudi d’Impacte de la Mobilitat Internacional.

  Dimecres 3 de juny a la Sala Emprèn de Barcelona Activa

 • PE 12-15

  PE 12-15

  Pla estratègic de la Fundació BCN Formació Professional pel període 2012-2015 a partir dels objectius estratègics i operatius fundacionals.

 • Guia FP 2015-2016

  Guia FP 2015-2016

  Relació de centres d'FP de Barcelona i de l'oferta de títols que es poden estudiar a la ciutat. La guia també ofereix els índex d'inserció laboral per famílies i les sortides professionals relacionades amb cada títol.

 

 

Guia FP 2017-2018

Oferta formativa de los estudios profesionales en Barcelona.
 

Estudiante

Eres estudiante de un ciclo formativo? Aqui encontrarás todo lo que necesitas!
 

Centro

Información de los centros
 

Empresa

Quieres tener estudiantes de FP en régimen de prácticas en tu empresa?
 

Observatorio FP

Principales indicadores de la Formación Profesional

 

PROYECTOS

article thumbnail

El projecte “Entra al Circuit de la innovació amb l’FP” neix arrel de la col·laboració entre la Fundació BCN Formació Professional i el Circuit de Barcelona-Catalunya amb l’objectiu principal de visibilitzar el talent de l’FP.  S’adreça a tots els cicles formatius dels centres i/o instituts que imparteixen ensenyaments de Formació Professional (ensenyaments específics, ar [ ... ]

Anuari de la Formació Professional
Martes, 03 Octubre 2017
article thumbnail

Anuari de la Formació Professional a Barcelona: Mercat de treball i Formació Professional a Barcelona L'Anuari de l'FP és una publicació anual on es recull i s'estudia els principals indicadors de l'FP a Barcelona des de l'anàlisis de les dades del mercat de treball i la demanda de formació professional inicial i per a l'ocupació. Es pot accedir al recull de tots els anuaris publicats fin [ ... ]

article thumbnail

Convocatòria d’ajuts per a l’aplicació del programa SEFED (Simulació d’Empreses amb Finalitats Educatives) dels instituts i centres d’FP de la ciutat de Barcelona, curs 2017-18 La present convocatòria té com a objecte donar suport, a través d’ajuts econòmics, als instituts i centres d’FP de la ciutat de Barcelona que considerin d’interès l’aplicació de la metodologia SEFE [ ... ]CANAL YOUTUBE

Ver todos los videos

 


Cannot Connect to Youtube Server

Cannot Connect to Youtube Server

Cannot Connect to Youtube Server


Cannot Connect to Youtube Server

Cannot Connect to Youtube Server

Cannot Connect to Youtube Server

 
 
 
 
 

La Fundación

Contacto

Fundación BCN Formación Professional

Plaça Espanya 5, 1a planta - 08014 Barcelona

Teléfono: 93 413 21 01 - Fax: 93 413 21 16

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.